tiistai 6. heinäkuuta 2010

Rakkauden tiskirätti ja muuta hamppua

Jalkapallon MM-kisat ovat liimanneet minut tv:n ääreen ja kun ottelu on tarpeeksi kiinnostava, pitää neuleen olla yksinkertainen, jotta tärkein eli neulominen ei häiritse toiseksi tärkeintä eli jalkapalloa. Siispä puikoille kaikkea jämälankoja ja niistä helppoja, mutta toivottavasti kuitenkin tarpeellisia töitä.

Virkkasin itselleni kännykkäkotelon piilosilmukoilla Lanaknits Hemp for Knitting Allhemp6 -hamppulangan jämistä. Hamppu on kyllä materiaalina kerrassaan mainio, ja niinpä odotan jo innolla Titityylle tulevaa Mari Muinosen Helmi-ohjetta

Hamppu toimii myös tiskirättinä. Jalkapallon välissä piti tietysti katsoa telkkarista Ruotsin ah, niin ihanat, prinsessahäät ja kun uutisissa kerrottiin kuinka koko Tukholma oli rakkauden kaupunki ja Aamu-tv:ssäkin joivat kahvia Victoria & Daniel -mukeista, niin pitihän minunkin neuloa jotain teemaan sopivaa. Hampun jämänjämistä tuli tiskirätti, jonka nimesin häätunnelmissa Rakkauden tiskirätiksi :) Jos olisi ollut viitseliäisyyttä, rättiin olisi voinut taiteilla kuvioneuleena Victorian ja Danielin monogrammin, mutta en uskaltanut ruveta mihinkään suureelliseen, kun lankaa oli tosiaan neulatun läppärikotelon ja yhden Marikin raitojen ja kahden kännykkäkotelon jäljiltä vain pieni nyttönen ja se kului viimeistä senttiä myöten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti