tiistai 6. heinäkuuta 2010

Ja vielä vähän sittäe tättäe jalkapallotunnelmissa


Lankalaatikoiden pohjalle tuppaa kertymään kaiken maailman jämäkeriä, ja niitä täytyy aika ajoin tuhota. Niinpä neuloin keskellä kesää jalkapallon MM-kisoja katsoessani paksuista - siis oman mittapuuni mukaan paksuista eli noin aran-vahvuisista - villalangoista vähän sitä sun tätä. Strikkelisen Baktus on neulottu South West Trading Companyn Karaoke-langasta. Soijasilkin ja villan sekoite oli varsin mielenkiintoinen tuttavuus ja Tobacco-väri varsin kaunis. Tarpeeksi yksivärinen, mutta kuitenkin tarpeeksi vaihteleva, jotta pinta elää kauniisti. Pehmoinen ja mukava, varmasti lämmittäää mukavasti syksyn viileillä ja mahtuu hyvin pyöräilytakin alle.


Jostain kestovaippatapahtumasta mukaan tarttui aikanaan muutama kerä Schoppel-Wollen Reggaeta ja siitä neuloin kahdet villahousut, mallina edelleen vähän mukaeltu Riitta Tehikosken Vauvan villavaippahousut Moda 4/2009. Sata grammaa lankaa riitti nipin napin 8 kk ikäisen reilunkokoisiin lyhytlahkeisiin housuihin. Niin tarkalle meni, että punakirjavien housuje nyöri on neulottu i-cordina kahdesta langan pätkästä ja se on niin lyhyt, että ylettyy vain umpisolmuun. Siniharmaisiin housuihin nyöri piti tehdä vihreästä Sandnes Sisusta.

Nyt on puikoilla parikin pitsihuivia, mutta niistä tarkemmin vähän tuonnempana. Vielä on muutama hyvä ottelu jäljellä, ja jalkapallohan on peli, jossa 22 pelaajaa pelaa 90 minuuttia ja lopussa Saksa voittaa, kuten osuvasti pelin syvintä olemusta kuvasi aikanaan 1980-luvun englantilainen pelaajalegenda Gary Lineker.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti