sunnuntai 28. elokuuta 2011

Ostoksilla Tallinnassa


Kävin Tallinnassa ja tietysti myös lankaostoksilla. Pronksin lankakaupassa kävi sulovilenit eli piti ostaa kun halvalla sai :) Nämä pellavalangat ovat kuulemma jostain liettualaisesta "linavabrikusta" eli pellavatehtaasta, tarkemmin myyjä ei osannut sanoa. Ravelryn lankoja tutkittuani päättelin että nämä voisivat olla liettualaisen Siulasin lankoja, mutta en ole ollenkaan varma. Isompi puola on viisisäikeistä ja vähän vaaleampi pienempi kerä on kuusisäikeistä. Lanka on varsin ohutta, lace- tai korkeintaan fingering-vahvuista. Mutta oli mitä oli, näyttävät hyviltä vaikka kesäisten pitsipuseroiden tarpeiksi:



Kävelin Viru-kadulla Salamanderin kenkäkaupan ohi, peruutin viisi askelta taaksepäin varmistuakseni että en nähnyt unta. Nämä kengät suorastaan huusivat minua, täydelliset ihanat Gaborin kengät täkäläiseen syksyyn.

1 kommentti:

  1. Vau mitkä kengät! Kävin kurkkimassa myös sun tekemät pöötsit ja onpa ne tosi hienoja. Harmi että tuo malli lähti myynnistä ennenkuin meillä sytyttiin tähän peliin. No, tuleepahan opeteltua itsekin virkkaamista.

    VastaaPoista